Muut tuotteet

Aktivoi kosketusnäytöllä, valloita videoseinällä – meiltä saat erikoisemmatkin näyttöratkaisut!

Joskus perinteiset infonäyttöratkaisut eivät riitä ja tarvitset jonkin tietyn ohjelmiston tai laitteiston visiosi toteuttamiseen. Ohjelmistomme taipuu tarvittaessa mitä erilaisimpiin ratkaisuihin.

Mikäli sinulla on hyvin erityinen digitaalisen markkinoinnin visio toteutuksesta ja tarvitset erikoisosaamista avuksesi, ota yhteyttä ammattilaisiimme. Uskomme pystyvämme ratkaisemaan haastavimmatkin kysymykset laadukkaan ohjelmiston ja tekniikan sekä ammattitaitoisen tiimin voimin.

Videoseinät

Videoseinät lisäävät suosiotaan maailmalla kovaa vauhtia ja usein esimerkiksi lentokentiltä löytyvät videowallit ovat yleistymässä myös Suomen katukuvassa, eikä ihme. Videoseinät ovat digital signage -alan tehokkaimpia myyjiä luonnollisesti suuren mediapintansa ansiosta. Toimitamme räätälöityjä videoseiniä erikoisina ja muotoisina  tarpeidesi mukaan. 

Ulkonäytöt

Suuret ja pienemmät ulkoilmaan suunnitellut näyttöjärjestelmät ovat lisänneet rajusti suosiota. Ulkonäytöt keräävät kaduilla liikkuvien katseet ja kutsuvat tutustumaan lisää tarjoamiisi tuotteisiin ja palveluihin. Kysy lisää täysin räätälöitävistä ulkokäyttöön soveltuvista erikokoisista näytöistä.

Myymäläkalustenäytöt

Digitaaliset myymäläkalusteet on helppo asentaa ja siirtää tarpeen mukaan. Digitaaliset näyttöpinnat mahdollistavat reaaliaikaisen, kohdistetun asiakasviestinnän. Myymälän visuaalisen ilmen muuttaminen on helppoa ja edullista esimerkiksi sesongin tai kampanjan mukaan. 

Digitaaliset myymäläkalusteet tilataan asiakkaan ilmeen mukaisin värein. Kalustevalikoima sisältää erikoisia hyllyjä, gondola-keskilattiakalusteita, ja vaatetankoja.

Kosketusnäytöt

Kosketusnäyttöjen avulla sitoutat asiakkaasi, viihdytät, opastat, keräät informaatiota, tai ohjaat esimerkiksi verkkokauppaan tai tuotetietoihin. Älypuhelintelin ja tablettien kosketuspintoihin tottuneet kuluttajat kaipaavat nopeita ja nykyaikaisia lisäpalveluja asioidessaan palvelupisteissä ja myymälöissä.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!