ProSign Finland

Älykkäät digitaaliset viestintäpalvelut ja -ratkaisut ympäri Suomen

ProSign Finland on myynti-, mainos- ja infonäyttöjen myyntiin, hallinnointiin ja ylläpitoon erikoistunut yritys. Palvelemme ammattitaitoisen tiimin ja alansa huippuja olevien yhteistyökumppaniemme kanssa erikokoisia yrityksiä eri toimialoilta. Asiakaskuntamme koostuu yli 250 ja 40 eri toimialan yrityksestä. 

Missio

Olemme dynaaminen tiimi, jonka missio on palvella kaikkia digitalisoituvia yrityksiä nopeasti ja rautaisella ammattitaidolla. Prosign Finlandin tuotesalkusta löytyvät sopivat lisämyyntityökalut ja digitaalisen viestinnän laitteet niin yhden miehen yrityksille, kuin myös suurille valtakunnallisille ketjuillekin. Tärkein tavoitteemme on saada asiakkaidemme investointi tuottamaan selkeää lisäarvoa yritystoiminnalle.

Nykyaikaista viestintää ja asiakaslähtöisiä palveluja

Tarjoamme digitaalisen markkinoinnin ratkaisut yritysten tarpeiden mukaan ja autamme löytämään tuoteperheestä yrityksellesi sopivat digitaalisen informoinnin tai mainonnan työkalut. Tuoteperheemme koostuu laajasta valikoimasta alan huipputekniikkaa. Olemme ylpeitä tuotteistamme, mutta tärkeintä meille on tuoda asiakkaillemme tuottavia myynnin ja markkinoinnin työkaluja.

Räätälöityjä ratkaisuja ja huippumodernia tekniikkaa

Kaikissa laitteissamme käytetään samaa helppokäyttöistä ProSign-ohjelmistoa, jolla on mahdollista julkaista sisältöä yhdellä tai useammalla näytöllä verkon yli tai paikallisesti. Jokaiselle näytölle voidaan ohjata oma yksilöllinen sisältönsä ja aikataulunsa. Full HD -laatuinen mainosmateriaali voi sisältää kuvia, tekstiä, videota sekä RSS-syötteitä.

Vaativimmissa olosuhteissa pystymme laajentamaan ominaisuudet HTML:ään ja streamiin esimerkiksi kosketusnäyttöratkaisuissa. Näyttöjen ohjelman ja toiminnan voi kalenterin avulla helposti aikatauluttaa kuukausiksi eteenpäin.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!